Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Viroexpo

Danas 20. siječnja u Kazalištu Virovitica, predstaviti će se Ezerki & 7/8

  vpž           20.01.2011.         2035 pogleda
Danas 20. siječnja u Kazalištu Virovitica, predstaviti će se Ezerki & 7/8

Kao i prijašnjih godina, tako će se i ove, u sklopu održavanja Viroexpa kulturnim programom predstaviti Zemlja partner sajma Republika Makedonija. Naime, danas 20. siječnja 2011. godine, s početkom od 18,00 sati u Kazalištu Virovitica održati će se nastup etno skupine Ezerki & 7/8 (sedum osmini).

Naime, Ezerki & 7/8 su sastav koji djeluje pod okriljem hrvatsko-makedonskog društva u Zagrebu. Ezerki & 7/8 djeluju već više od 15 godina, a riječ je o ljudima koji su hrvatski državljani, stalno nastanjeni u Zagrebu. Neki od njih su rođeni Makedoncki koji već dugo žive u Hrvatskoj...

Ezerki čini grupa od 15 žena koje pjevaju troglasno, a neke među njima imaju i zapažene solo točke za vrijeme nastupa. 7/8 je jedna atipična formacija izmiješanih generacija i ljudskih profila, začinjena s nekoliko poznatih hrvatskih rockera i jazzera. Bend broji 10 članova i u sebi ima nekoliko autentičnih makedonskih instrumenata, kao što su. Tapan, kaval, daire, a ostatak čine: bas, gitare, violine, mandolina, brač, saksofon, truba i tupa. Sastav na koncertima izvodi dvosatni program sastavljen od poznatih poznatih makedonskih pjesama, kao što su: Eleno kerko, Makedonsko devojče, Bitola,... Podsjetimo, u subotu 22. siječnja, u 20,00 sati u Kazalištu Virovitica, nastupiti će Vlatko Stefanovski, za čiji koncert više nema ulaznica.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

KOOller
20.1.2011. 8:08
...predstavit će se...


Još iz kategorije Viroexpo