Jokić: Reforma obrazovanja povećava šanse za širu društvenu promjenu
Ministrica Vučković: Njavro i Rimac nisu na mene utjecale
Plenković: Josipa Rimac i drugi upleteni u aferu trebali bi biti isključeni iz HDZ-a
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Bulj smatra da nisu krivi samo privedeni, nego i politike vlada

  Sport

Devet medalja Plesnom centru "Virovitica"

        10.04.2011.         2983 pogleda
Devet medalja Plesnom centru "Virovitica"

U subotu 09.04.2011. godine u organizaciji Plesnog centra "Ritam" i Hrvatskog športskog plesnog saveza u školskoj športskoj dvorani OŠ "Ljudevita Modeca" u Križevcima, održan je plesni bodovni turnir standardnih i latinsko-američkih plesova,  gdje je među 180 plesnih parova nastupilo i 8 plesnih parova Plesnog centra "Virovitica", koji su ukupno osvojili devet medalja: tri zlatne, pet srebrnih i jednu brončanu.

Mihael Holi i Gloria Ladešić u kategoriji osnovaca D1 osvojili su druga mjesta i srebrne medalje u obje plesne discipline. Ovim rezultatom Mihael i Gloria ušli su u višu kvalitativnu kategoriju D2 u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Vlatko Hodak i Nensi Jović u kategoriji osnovci D3 u standardnim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, dok su u disciplini latinsko-američkih plesova osvojili šesto mjesto.

Domagoj Maligec i Leonarda Điketa u kategoriji mlađe mladeži D3 preko polufinala i finala u standardnim plesovima osvojili su četvrto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju. Ostvarenim rezultatom u standardnim plesovima Domagoj i Leonarda ušli su u visoku C plesnu kategoriju.

Ilija Marina i Mateja Horvatinović u standardnim plesovima u kategoriji mlađe mladeži C zaustavljeni su u četvrtfinalu, dok su u latinsko-američkim plesovima u kvalitativnom razredu D3 osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju. Ostvarenim rezultatom u latinsko-američkim plesovima Ilija i Mateja osigurali su ulazak u visoku C plesnu kategoriju, te će se na predstojećim plesnim natjecanjima predstaviti sa svih deset natjecateljskih plesova.

Krunoslav Blažević i Barbara Špoljar u kategoriji starije mladeži D2 kvalitativnog razreda osvojili su druga mjesta i srebrne medalje u obje plesne discipline.

Filip Kihar i Dorothea Kozlinger u kategoriji starije mladeži D3 u standardnim plesovima osvojili su četvrto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili peto mjesto.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji starije mladeži C, preko polufinala i finala, otplesavši svih deset natjecateljskih plesova, osvojili su šesta mjesta u obje plesne discipline.

Stribor i Svea Badanjek u kategoriji starije mladeži visokog C plesnog razreda, preko polufinala i finala najvišim ocjenama sudaca u obje plesne discipline osvojili su prva mjesta i zlatne medalje.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije SportVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.