Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Humanitarna akcija

Humanitarna akcija Kosa ljubavi u Slatini 12. veljače

        28.01.2016.         1875 pogleda
Humanitarna akcija Kosa ljubavi u Slatini 12. veljače

Za osmijeh jednog bolesnog djeteta dovoljno je jako malo, samo ošišajte kosu i darujte je za izradu perika, 20-30 cm nije puno, a vama će kosa ionako ponovo narasti. Kosa treba biti svježe oprana, suha, svezana u rep ili pletenicu, može biti obojana, ali ne i lakirana - poručio je danas slatinski Crveni križ koji u suradnji sa osnovnim i srednjim školama slatinskog područja organizira akciju darivanja kose za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Oni su pozvali sve dugokose djevojčice, djevojke, mladiće i gospođe sa slatinskog područja da pokažu svoju dobrotu i velikodušnost i uključe se u humanitarnu akciju Kosa ljubavi

Prema provedenim anketama do sada se javilo 40 osoba koje žele darovati kosu.

Akciji se priključuje i Udruga djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti Naša nada i Turistička zajednica grada Slatine. Medijski pokrovitelji su Radio Slatina i web portali Slatina.net i Virovitica.net.

Akcija će se održati u holu i frizerskom praktikumu Srednje Industrijsko-obrtničke škole u Slatini u petak 12. veljače 2016. s početkom od 12 sati. U akciji će osim frizerskih pripravnica sudjelovati i profesionalni frizeri sa slatinskog područja.Prijave za ovu akciju u svim školama slatinskog područja i kod vaših frizera.

Crveni križ Slatina organizirat će prijevoz donorica kose iz drugih mjesta. Crveni križ se javno zahvalio prof. Mladenu Graovcu i voditeljici praktikuma Korneliji Zupčević na suradnji.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija