Beroš: Situacija s koronavirusom stabilna i dobra, ali naglašavam oprez
Kuća ljudskih prava: Odluka Visokog prekršajnog suda u suprotnosti s Ustavom RH
Na HRT-u završen projekt Škola na Trećem
Goldstein: Odluka suda nije utemeljana na liberalno-demokratskim osnovama
Bernardić: Plenković huška neovisne institucije na SDP
Marić: Nadam se konstruktivnoj kampanji, priželjkujem gospodarske teme
Platforma Dosta pljačke: Za ozbiljnu borbu protiv korupcije

  Županija

Javna rasprava o ciljanim V. Izmjenama i dopunama Prostornog plana Virovitičko-podravske županije

        19.10.2012.         1204 pogleda
Javna rasprava o ciljanim V. Izmjenama i dopunama Prostornog plana Virovitičko-podravske županije

U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije 19. listopada 2012. godine održano je javno izlaganje o prijedlogu ciljanih V. Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko-podravske županije. Uvodnim riječima prisutnima se obratila Iva Šarić Srzić, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije, a prezentaciju je održala Jasna Baranjec-Keserica ravnateljica Zavoda za prostorno uređenje Virovitičko-podravske županije.

Javna rasprava o prijedlogu Izmjena i dopuna traje od 17. do 24. listopada 2012. godine, te se u tom periodu može obaviti uvid u Prijedlog izmjena i dopuna Plana u Zavodu za prostorno uređenje Virovitičko-podravske županije i Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije.

Izmjene i dopune inicirane su zahtjevom PLINACRO d.o.o., kako bi se stvorili prostorni uvjeta za izgradnju novog magistralnog plinovoda za međunarodni transport plina koji prolazi područjem naše Županije, a pokrenute su Odlukom o pokretanju ciljanih Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko-podravske županije (Sl.gl. VPŽ 5/12).

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.