Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Aktualnosti

Muke po stanogradnji: Nova zgrada prokišnjava, voda uništila zidove i pod, širi se pljesan, stanari negoduju, a odgovorni ne reagira

  vn           12.04.2019.         10003 pogleda
Muke po stanogradnji: Nova zgrada prokišnjava, voda uništila zidove i pod, širi se pljesan, stanari negoduju, a odgovorni ne reagira

Imam jedan događaj koji želim da bude javno objavljen. Dakle, radi se o stambenoj zgradi u Pitomači, ul.S.Sulimanca 11. Zgrada je novije gradnje izgrađena tijekom 2012/2013 u izvedbi tvrtke Croming d.o.o.

Stan u kojem se živi od samog početka (3. kat, potkrovlje) prilikom padalina dolazi do prokišnjavanja a koje je uništilo zidove i podove, te se vlaga očajno širi zbog čega se pojavila plijesan koja je opasna po zdravlje i zbog čega boravak u toj prostoriji nije ugodan. Stanari zgrade izdvajaju mjesečnu pričuvu od 130 kuna koja bi se trebala koristiti za održavanje i saniranje nastalih šteta.

Tvrtka Croming kao izvoditelj radova i Komunalno Pitomača, tvrtka koja upravlja zdradom u više su navrata prethodnih godina obaviještevani o ovom problemu, ali do dan danas isti nije riješen a nastaje sve veća šteta.

Pošto je stan kupljen putem hipotekarnog kredita, banka u nekom trenutku može poslati revizora te procijeniti da zbog te nastale štete, stan više nema vrijednost visine kredita a zbog čega bi moglo doći do mogućih pravnih problema između klijenta i banke, te postoji mogućnost da banka traži povrat sredstava.

Također, u stanu zbog vlage neće biti moguće stanovati.

Kako do sada nije nitko reagirao na ovaj problem, ni na usmeni ni na pismeni zahtjev, ljubazno Vas molim da ovo javno objavite.

Sa štovanjem,
Jelena Predragović

Drage čitateljice i čitatelji, šaljite nam Vaše probleme s birokracijom i neodgovrnim tvrtkama i pojedincima koji Vam zagorčavaju život. Vaše priče ćemo vrlo rado objaviti. Javnost ima pravo znati.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Rajko Stilinović
13.4.2019. 7:02
Iako nesklon reagiranju na komentare javnih objava, kao predstavnik prozvanog subjekta, ne bježeći i izvan ugovorenog jamstvenog roka od odgovornosti želim istači da mi je ova javna objava prva informacija o prokišnjavanju dijela krovišta na predmetnoj zgradi i da ćemo u dogovoru s upraviteljem zgrade i vlasnicom stana žurno utvrditi i sanirati uzroke prokišnjavanja krova, koji je uzgred rečeno izveo tada referentni i licencirani pitomački obrtnik čija stručnost i poštenje je neupitno. Također želim naglasiti da je praksa da gradimo stanove za uglavnom poznate kupce i da iste upućujemo na izravne kontakte sa izvođačima radova, kao i da sa istima prije tehničkog pregleda i primopredaje stanova vršimo interni pregled, utvrđivanje i otklanjanje nedostataka kako bismo u jamstveni rok ušli bez vidljivih nedostataka. Zaključno, po saznanju o iznesenom problemu reagirati ćemo na način kao što sam naveo, a isto bismo posupili i da nam se gđa Jelena izravno obratila.
Pametni
12.4.2019. 19:36
Koja je to tvrtka gradila, tj tko je vlasnik iste.Odakle je ista????


Još iz kategorije Aktualnosti