Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Crna kronika

Muškara iz Splita nestao u Osijeku 2. lipnja, zadnji puta viđen prije dva dana na benzinskoj crpki TIFON u Ernestinov?

        10.06.2023.         4709 pogleda
Muškara iz Splita nestao u Osijeku 2. lipnja, zadnji puta viđen prije dva dana na benzinskoj  crpki TIFON u Ernestinov?

Muškarac, Vasko-Goran Vještica iz Splita koji je 2.06. nestao iz ustanove centra za pružanje usluga u zajednici, u Osijeku, prema prvim dojavama očevidaca viđen je u vremenu između 2. – 3. lipnja na području Antunovca gdje šeta stazom prema Ivanovcu- Ernestinovu. To je štura informacija koju je dobila rodbina, koja već osam dana intenzivno traga na području Osijeka. Mole se stoga stanovnici ovog područja ako posjeduju bilo kakvu informaciju o viđenoj osobi da dojave na broj 192SVAKAKO članovima obitelji na brojeve 091 195 0200 ili 091 195 0005

Pretpostavka je također da se drži puteva te da se mogao ukrcati u neki autobus i krenuti u pravcu Đakova, Vukovara ili Vinkovaca. Stoga molimo i vozače autobusnih linija ako posjeduju bilo kakvu informaciju koja bi mogla navesti na novi trag, kao i stanopvnike ovih mjesta  da dojave na iste brojeve.  

VAŽNA NAPOMENA: Muškarac je starosti 40 godina, visok je 190 centimetara, mršave građe, izgleda starije nego na slici, neobrijan, neuredan i NEDOSTAJE mu nekoliko prednjih zuba, Odjeven je u prugastu majicu i tamne hlače od trenerke i na nogama ima Crocs papuče. Generalno je neurednog izgleda.Vidjeti na slici nadzorne kamere u prilogu.

------------

ZADNJE VIJESTI:

- 10.06 - 14:00:  Neposredno nakon objave ovog članka saznali smo novu informaciju da je isti muškarac koji odgovara ovom opisu navodno viđen prije dva dana na benzinskoj crpki TIFON u Ernestinovu na kržanju ceste 518 sa ulicom Matije Gupca i Petra Smajića.. Prema svjedočanstvu očevidaca, muškarac djeluje veoma  smeteno i neuredno.

Obitelj zahvaljue građanima na pomoći i moli da i dalje javljaju svaku novu informaciju koju saznaju na gore navedene brojeve. 

Snimke nadzornih kamera nedostupne za pregled!

- 10.06. - 17:25. Saznajemo da postoje dojave građana o još nekoliko lokacija od kojih su neke dobro pokrivene video nadzorom. Obitelj je zatražila pregled snimki, međutim da bi se pristupilo pregledu snimljenog materijala postoji stroga formalno-pravna procedura koja usporava postupak izdavanja zapovijedi za uzimanje snimki. Otežana je i okolnost da su vlasnici sigurnosnih kamera nedostupni radi vikenda.  A zašto u ovih deset dana taj postupak provjere još nije pokrenut, pokušat ćemo saznat u ponedjeljak od glasnogovornice Policijske uprave osječko-baranjske.  

- 12.06 - 15:00 Upravo smo saznali da je osoba sličnog opisa viđena u petak, 09. lipnja, između 17 i 19 sati,  na autobusnom kolodvoru u Vinkovcima, u kafiću MATE. Do sada je ovo druga dojava koja najbliže opisuje izgled nestalog, i obitelj smatra da ju možemo uzeti sa popriličnom pouzdanošću te se upravo u tom dijelu provodi pojačana potraga. Molimo Vinkovčane i stanovnike okolice, ako imaju bilo kakvu vrstu informacije koja bi upućivala na neki trag da dojave na gore navedene kontakt telefone. Za sada se najveća nada polaže u medije i društvene mreže, stoga molimo sve korisnike koji su u mogućnosti da na svojim profilima objave ovu vijest – poglavito one iz istočne Slavonije.

  

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Crna kronika