Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Dossier: Čađavica

Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević silno se uzrujao što u 8 ujutro u kafiću nije bilo konjaka. Tražio je knjigu žalbe i napisao primjedbu

  Drago Hedl/Telegram           28.07.2022.         8241 pogleda
Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević silno se uzrujao što u 8 ujutro u kafiću nije bilo konjaka. Tražio je knjigu žalbe i napisao primjedbu

Na upit konobara šta će te popiti i gost zatraži piće konjak konobar odgovara da NEMA! Tu primjedbu, doslovno citiranu iz Knjige žalbi kafića Sokol u Čađavici u Kolodvorskoj ulici, osobno je ujutro 27. rujna 2017. u 8.25 upisao tamošnji HDZ-ov općinski načelnik Mirko Rončević (61). S obzirom da Rončević funkciju općinskog načelnika obavlja profesionalno i da za to prima solidnu mjesečnu plaću od 12.951,08 kuna neto, moglo bi se postaviti pitanje što je radio u kafiću Sokol, u radnom vremenu, u istoj ulici u kojoj je i zgrada Općine Čađavica - piše Drago Hedl na portalu Telegram.

Ali svakako je puno zanimljivije pitanje zašto je načelnika toliko ražestilo što u lokalnom kafiću, u općini gdje je on šef, tog jutra, nije bilo konjaka, pa je posegnuo za knjigom žalbe. Načelniku koji je na čelu Čađavice već 18. godinu postavili smo to pitanje i zamolili da odgovori tko je bio gost koji je tražio konjak i kojem je konobar rekao kako konjaka nema. “S mještanima općine popijem kavu u navedenom kafiću kao i svaki drugi mještanin. Datuma i vremena se ne mogu sjetiti, kao i navedene tvrdnje da sam to učinio”, odgovorio je.

Do knjige žalbe u kafiću Sokol nije bilo kalo doći. Konobar je prvo rekao da knjiga u fizičkom obliku više ne postoji i da se pritužbe mogu prijaviti jedino elektronički. Na upit gdje je knjiga žalbe u koju u koju su se ranije mogle upisivati primjedbe gostiju odgovrio je da više ne postoj.

Na inzistiranje reportera Telegrama da je pronađe i tek po nalogu vlasnika kafića otišaoje do police s pićem iza šanka i da je na uvid, ali se žestoku usprotivo da fotografira stranicu na kojoj je žalba općinskog načelnika. Ipak, Drago je uspio fotografirati.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Dossier: Čađavica