Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Poljoprivreda

Nova usluga za razvoj domaće proizvodnje: Ulaznica farmerima u svijet interneta - aWEB

        31.01.2016.         1738 pogleda
Nova usluga za razvoj domaće proizvodnje: Ulaznica farmerima u svijet interneta - aWEB

Informacijski sustav Agroklub® predstavio novu uslugu za sve proizvode iz domene poljoprivrede pod nazivom aWEB, na internet adresi www.aweb.hr. Usluga je namijenjena svima koji se bave nekom poljoprivrednom djelatnošću, a prije svega samim proizvođačima odnosno njihovim proizvodima.

Sve što jedna internet stranica treba imati za kvalitetno predstavljanje proizvoda na internetu mi smo napravili unutar aWEB modela. Najveća prednost ovih stranica je odnos uloženo-dobiveno jer osnovna internet stranica iznosi samo 400kn godišnje. Više od 10 godina bavimo se izradom internet stranica i znamo da je web ovakvih mogućnosti puno skuplji. U ovoj usluzi idemo i korak dalje te pružamo sve potrebno - od registracije domene, smještaja stranica, izrade i održavanja u toj istoj cijeni, izjavio je povodom javne objave ovog servisa Vedran Stapić, suvlasnik tvrtke.

Vino, med, ulje, trajni proizvodi od mesa i mlijeka

Ivana Buljan iz odjela marketinga Agrokluba potencirala je mogućnosti koje internet donosi poljoprivrednim proizvođačima: Najveći dosadašnji interes za ovakvim internet stranicama prepoznali smo kod manjih proizvođača vina, rakije, meda, ulja (maslinovog, bučinog i dr.), domaćih trajnih delicija (kulen, kobasice, čvarci i sl.) koji nemaju mogućnost velikog ulaganja u vlastitu stranicu. Mi upravo njima donosimo odličan proizvod, a kako bi svi oni došli do novih kupaca svojih proizvoda putem interneta. 70% Hrvata je danas online i to je prilika koju naši vrijedni proizvođači moraju iskoristiti. Prodaja na kućnom pragu često ne ostvaruje dovoljne prodajne efekte, poglavito onih koji žele širiti svoju proizvodnju. Na ovaj način svom proizvodu otvaraju vrata šireg tržišta.

Stranice su prilagođene uređajima nove generacije (pametnim telefonima, tabletima) kao i različitim internet preglednicima.

Domena, smještaj stranica, izrada i održavanje od 400kn + PDV

Korisnici ove usluge sada na jednom mjestu mogu iskoračiti u svijet interneta bez prepreke investiranja ili tehničkog znanja izrade stranica. Tim Agrokluba pruža potpunu tehničku i savjetodavnu podršku proizvođačima iu digitalnom marketingu njihovih proizvoda.

Na aWEB internet stranice možemo gledati kao na ulaznicu farmerima u svijet interneta, stranice su optimizirane za pretraživače, a sadrže idodatne opcije poput integracije elemenata popularnih društvenih mreža, konstatirali su Frano Šašvari i Ban Đomešić, razvojni inženjeri Agrokluba koji iza sebe imaju više uspješnih internet projekata.

Uz osnovnu uslugu kreiranja stranica, kroz aWEB model moguće je realizirati i dodatne promotivne aktivnosti na internetu kroz društvene mreže i informacijski sustav Agroklub, a sve počinje samo jednim klikom miša.

Iz Agrokluba ističu kako su ponosni što na ovaj način mogu pomoći proizvođačima te učiniti domaći proizvod konkurentnijim i bližim kupcu.

aWEB, jednim klikom do kupaca

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Poljoprivreda