Banner
Obilna kiša poplavila županjske ulice i prodrla u pojedine obiteljske kuće
Nevrijeme poharalo poljoprivredne kuture na istoku Vukovarsko-srijemske županije
Pripadnica Oružanih snaga RH smrtno stradala izvan službe
Horvat: Fond bi trebao biti generator paljenja motora bagera
Prijatelji životinja: Pripazite gdje ostavljate životinje na čuvanje
Još dvije braniteljske udruge osudile istup Vučemilovića i podržale Medveda
Plenković ponovno pozvao građane na cijepljenje

  Glazba

Obilježen završetak školske godine i dan Glazbene škole Jan Vlašimsky

  Bruno Gazibara           17.06.2021.         680 pogleda
Obilježen završetak školske godine i dan Glazbene škole Jan Vlašimsky

Početak ovog tjedna nanovo je obilježila Glazbena škola Jan Vlašimsky koja je u ponedjeljak, 14. lipnja Virovitičanima priredila koncert ispred Gimnazije Petra Preradovića Virovitica povodom završetka školske godine i dana Glazbene škole Jan Vlašimsky. Prema broju okupljenih Virovitičana može se reći kako svi jedva čekaju završetak pandemije i povratak u normalno stanje koncerata i druženja. Veliki dio šetnjice ispred Gimnazije bio je prekriven oduševljenim građanima koju su skupa s mladim glazbenicima i djelatnicima škole proslavili njihov dan.

Na početku koncerta zasjali su mališani glazbene igraonice koju su postali hit društvenih mreža te su otpjevali „Sweet child o’ mine“ legendarnu pjesmu grupe Guns n Roses.

Uz koncert, profesori, nastavnici i voditelji koji sudjeluju radu škole zaprimili su svoje nagrade za ovu, ali i prošlu godinu koje nažalost zbog epidemiološke slike tada nisu mogli zaprimiti.

Osebujan koncert s vrlo raznovrsnim programom dugo u noć zabavljao je građane sa svojom glazbenom igraonicom, zborom, tamburaškim orkestrom osnovne škole te orkestrom HPD-a Rodoljub i komornim sastavima gitara. Zvukova jazz – a i puhačkih orkestara nije nedostajalo! Također, uz realizaciju projekta Vivu, sudjelovali su harmonikaški orkestri iz tri glazbene škole: Virovitice, Vinkovaca te Vukovara.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Glazba