Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Objavljeni natječaji za udruge u 2010. godini - Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH


  Obavijesti           vpž           15.05.2010.         857 pogleda
Objavljeni natječaji za udruge u 2010. godini - Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske na svojoj službenoj Internet stranici (www.mzss.hr), objavilo je Natječaje za udruge za 2010. godinu. Objavljeni su: Natječaj za udruge iz područja ZDRAVSTVA (Državni proračun 2010.) - sukladno ovom Pozivu, udruge mogu pripremiti prijavu za jednu financijsku potporu projektima čija je provedba ograničena na jednu godinu. Rok za podnošenje prijava projekata iz područja zdravstva za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2010. godinu, je 14. lipnja 2010. godine; Natječaj za udruge iz područja ovisnosti (Lutrijska sredstva 2010.) - predmet ovoga Poziva je raspodjela dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu koji je u Državnom proračunu Republike Hrvatske raspoređen u razdjelu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi za projekte udruga s područja prevencije ovisnosti.

Rok za podnošenje prijava projekata iz područja zdravstva za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu, je 14. lipnja 2010. godine; Natječaj za jednokratne potpore – zdravstvo - prijave na ovaj Poziv mogu se podnositi do 15. studenog 2010. godine; Poziv na suradnju – zdravstvo - rok za podnošenje prijava za sudjelovanje udruga koje djeluju na području zdravstva za provođenje projekata Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, čiji se sadržaj odnosi na provedbu mjera iz nacionalnih strategija, planova i programa, u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu, rok za podnošenje prijava na ovaj Poziv je 14. lipnja 2010. godine; Poziv za udruge iz područja SOCIJALNE SKRBI (Lutrijska sredstva 2010.) - predmet ovoga Poziva je raspodjela raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu koji se u Državnom proračunu Republike Hrvatske nalaze na pozicijama Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Udruge, sukladno ovom Pozivu, mogu prijaviti programe, projekte i jednokratne potpore, čiji se sadržaj odnosi na sljedeća područja:

1. Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva – trogodišnji program za razdoblje 2010. do 2013. godine (na ovo područje Poziva se mogu prijaviti udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom registrirane u Republici Hrvatskoj, te udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću registrirane u Republici Hrvatskoj koje udovolje svim uvjetima, kao i prioritetnim socijalnim uslugama i ciljanim skupinama korisnika detaljno definiranim u Uputama za prijavu prijedloga trogodišnjeg programa. Rok za podnošenje prijava po ovome Pozivu je 14. lipnja 2010. godine).

2. Jednogodišnji projekti iz područja socijalne skrbi za financijsku potporu udrugama osoba s invaliditetom i udrugama koje djeluju u korist osoba s invaliditetom (Na ovo područje Poziva se mogu prijaviti udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom registrirane u Republici Hrvatskoj, koje udovolje svim uvjetima i prioritetima detaljno definiranim u Uputama za prijavu prijedloga projekta. Rok za podnošenje prijava po ovome Pozivu je 14. lipnja 2010. godine).

3. Jednokratne financijske potpore
Na ovo područje Poziva se mogu prijaviti udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom, te udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću u području socijalne skrbi, registrirane u Republici Hrvatskoj, koje udovolje svim uvjetima i prioritetima detaljno definiranim u Uputama za prijavu jednokratnih potpora. Prijave na ovaj Poziv mogu se podnijeti u razdoblju od 13. svibnja do 15. studenoga 2010. godine. Svi navedeni natječaji mogu se pronaći na službenoj Internet stranici Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (www.mzss.hr), a cjelokupni tekstovi navedenih natječaja mogu se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji“.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: