Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Donacije

PBZ Card uručio donaciju Odjelu za dječje bolesti

  Ivona Bistrović/Glas Slavonije. Foto Rudi Vanđija           13.01.2011.         4668 pogleda
PBZ Card uručio donaciju Odjelu za dječje bolesti

Predstavnici PBZ Carda uručili su Općoj bolnici Virovitica donaciju  u iznosu od 91.325,58 kuna za kupnju raznih medicinskih uređaja kao što je set za reanimaciju, pulsni oksimetri, perfuzori i krevetići za novorođenčad. Spomenuti su uređaji namjenjeni Odjelu za dječje bolesti. Ova je donacija dio projekta „Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem putem koje PBZ Card pomaže projekt Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH pod nazivom „Pračenje djece s neurorizicima". Svečanom su uručenju prisustvovali mnogi uzvanici među kojima i Gradonačelnik Kirin, saborski zastupnici Nada Čavlović-Smiljanec i Josip Đakić, ravnateljica OB Virovitica Ana Bajer-Feketić, Voditeljica Odjela za dječje bolesti Edita Smiljanec, predsjednik uprave PBZ Carda Mislav Blažić i drugi.

„Zahvaljujemo PBZ Cardu što je u projekt „Praćenje djece s neurorizicima" uvrstio i naš dječji odjel u svoju donaciju. Najsuvremenija oprema za reanimaciju uz prateći monitoring omogućit će zbrinjavanje novorođenčadi odmah po porodu. Uz kvalitetnu medicinsku opremu, novi krevetići uljepšali su i osuvremenili prostor neonatologije. Ulaganje u djecu pokazalo se uvijek najboljim ulaganjem zato još jednom pozdravljamo akciju PBZ Carda", istaknula je Edita Smiljanić.

Sudjelovanjem u ovom procjetku, PBZ Card donira sredstva prikupljena putem American Express kartice sa srcem bolnicama diljem hrvatske. Do sada je putem projekta „Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem prikupljeno više od milijun kuna. Taj je novac doniran jedanaest bolnica diljem Hrvatske.

„Drago nam je da smo danas putem ove naše kartice sa srcem pomogli Općoj bolnici Virovitica i njezinim najmlađim pacijentima te se nadamo da će ova donacija i uređaji čiju je kupnju omogučila pružiti još kvalitetniju zdravstvenu skrb i liječenje djece s neurorizicima grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije", izjavio je Mislav Blažić, Predsjednik Uprave PBZ Carda, prilikom uručenja donacije.

.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

karlo01
13.1.2011. 22:13
Lijepa gesta nema što,ali nebi bilo loše donirati koji klima uređaj na kirugiju 2 pod krovom.Znam da je tamo starija populacija bolesnika koja baš nije za fotografiranje u svilenim odijelima ali i oni trebaju da ih se sjeti !


Još iz kategorije Donacije