Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Gospodarstvo

Peti sajam gospodarstva u Ivancu

        24.06.2013.         1151 pogleda
Peti sajam gospodarstva u Ivancu

U Ivancu, u organizaciji grada Ivanca, Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Poslovnog kluba Ivanec, 21. - 22. Lipnja održan je 5.Gospodarski sajam, na kojem je ove godine izlagalo šezdesetak izlagača iz šest hrvatskih županija. Sajam je otvorio Hrvoje Marušić pomoćnik ministrice vanjskih i europskih poslova RH.

Na sajmu je svoje proizvode, izložilo i 5 gospodarskih subjekata s područja Virovitičko-podravske županije: „Apis" Cabuna - med, „Asel" Slatina - solarni kolektori, „Medena" Virovitica - med, „Poison city" d.o.o. Pitomača - ljekovito bilje, „Spider grupa" d.o.o. i „Herbarium" d.o.o. Pitomača - ljekovito bilje i čajevi.

Na svečanosti otvorenja sajma uz izlagače s područja Virovitičko-podravske županije, prisustvovali su i predstavnici Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica, koji su prisustvovali i Gospodarskom forumu, u svezi prilagodbe, prilika i izazova pred kojima će se hrvatski gospodarstvenici naći ulaskom Hrvatske u Europsku uniju (zakonodavni okvir, nova tržišta, vanjska konkurencija, tržište rada, nove struke, potrebe za radnicima, dohoci, slobodno natjecanje, kvote, porezi itd), a na kojem su sudjelovali predstavnici resornih ministarstava, poslovnih asocijacija i ostali predstavnici poslovne zajednice.

 

 

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Gospodarstvo