Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Dossier: Đakić

Pravomoćno osuđeni nasilnik Đakić zaprijetio u Saboru: Kad se promijeni državni odvjetnik, vi ste prvi na redu kojeg treba uhapsiti!

  vn           07.02.2024.         1706 pogleda
Pravomoćno osuđeni nasilnik Đakić zaprijetio u Saboru: Kad se promijeni državni odvjetnik, vi ste prvi na redu kojeg treba uhapsiti!

Vi ste prvi na redu za hapšenje kad se promijeni glavni državni odvjetnik“, poručio je Đakić Peđi Gribinu, a reagirale su Katarina Peović (RF) i Mirela Ahmetović (SDP). Peović je rekla kako je Đakiću dobro poznato da je Turudić legalizirao srpsku imovinu u Virovitici, "kako je to kriminalni milje s kojim se Turudić druži", gdje Đakić i sinovi prijete, imaju presude o nasilju u Virovitici. To su njegovi prijatelji, dodala je Peović.

Nadovezala se Ahmetović: Nije čudo da otvoreno prijetite, u vašoj blizini, najbližoj, dilaju, prijete, mlate, a još nisu u zatvoru“, dodala je Ahmetović.

Josip Đakić - Jopa odgovorio je da kada je tolika moralna vertikala da bi onda trebala reći i kako je tukla muža i da je to kazneno djelo, a da su njegovi sinovi za sve kažnjeni. Peović mu nije ostala dužna rekavši da su Đakićevi sinovi presuđeni nasilnici, uključujući samog Đakića, a da ona to nije, niti će ikada biti i dodala: Vi Đakiću prijetite novinarima... To je taj vaš pravosudni sustav"

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Dossier: Đakić