Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Slatina

Pripreme za 5. Agro Arku

        06.03.2012.         1565 pogleda
Pripreme za 5. Agro Arku

Jučer je u Virovitičko-podravskoj županiji i Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Virovitica, održan sastanak organizatora 5. međunarodnog sajma inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, Udruge inovatora Hrvatske koju je predstavljao njezin glavni tajnik Vojislav Radošević, grada Slatina, kojeg je predstavljao gradonačelnik Slatine, Ivan Roštaš, s predstavnicima suorganizatora. U Virovitičko-podravskoj županiji sastali su se s županom, Tomislavom Tolušić i suradnicima.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Virovitica sastali su se s predstavnicima: HOK - POK VPŽ koju je predstavljao njezin predsjednik Vladimir Ivoš i HGK - Županijske komore Virovitica koju je predstavljao tajnik Milan Vanđura. Sastanku je u HGK - Županijskoj komori Virovitica prisustvovao i direktor «Viroexpo-a« Igor Andrović.

Dogovoreno je da se dosadašnji način, u kojem su Virovitičko-podravska županija, HGK - Županijska komora Virovitica i HOK - POK VPŽ participirali u organizaciji sajma, još više intenzivira. Osobito je istaknuta bitnost kontinuiteta sajma u promociji eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, tematska stručna predavanja i tradicionalna događanja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

plavac
7.3.2012. 10:53
pa dobro kada će se održavati taj sajam?

Eto, novinari, sve su napisali osim bitnog.


Još iz kategorije Slatina