Večernji list: Na 100 stanovnika u radnoj dobi u Hrvatskoj 33 starijih od 65 godina
Jutarnji list: Prijepori oko datuma izbora u SDP-u
Stranačke financije: Mostu od donatora gotovo 70 tisuća kuna
HGSS-ove informacije i preporuke odsad na tri jezika
Most: Samo zajednički sastanak Vlade i oporbe ima smisla
Vukas: Odbili smo Plenkovićev poziv jer je netransparentan
Tomašević: Nismo htjeli sudjelovati u nečemu što podsjeća na političku trgovinu

  Aktualnosti

„Psihologija komunikacije“ profesora Siniše Brlasa u školama diljem Hrvatske

        29.01.2014.         1358 pogleda
 „Psihologija komunikacije“ profesora Siniše Brlasa u školama diljem Hrvatske

Profesor Siniša Brlas uz svoja stručna nastojanja u području prevencije i suzbijanja ovisnosti i zaštite mentalnog zdravlja postiže uspjehe i na sasvim drugom području stručnoga djelovanja - kao autor srednjoškolskog udžbenika.

Činjenica da je profesor Brlas autor udžbenika „Psihologija komunikacije" koji se koristi u nastavi u hrvatskim srednjim školama i koji je u kratkom vremenu imao već dva izdanja pomalo je ostala u sjeni uspjeha nekoliko njegovih knjiga iz područja borbe protiv ovisnosti koje je otkupila država za sve škole u Hrvatskoj.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske 15. siječnja objavilo je Popis udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za školsku godinu 2014./2015. Na tome Popisu udžbenik „Psihologija komunikacije" profesora Brlasa u skupini je udžbenika predviđenih za nastavu istoimenog nastavnog predmeta u obrtničkim strukovnim školama u području rada osobnih usluga. Nakladnik ovoga udžbenika je „Naklada Slap" iz Jastrebarskog, inače specijalizirana nakladnička kuća za izdanja u području psihologije i jedini hrvatski nakladnik psihodijagnostičkih sredstava. U prilog vrijednosti ovoga udžbenika jest i činjenica da je profesor Brlas za udžbenik „Psihologija komunikacije" dobio Društveno priznanje „Marulić: Fiat Psychologia" za osobito vrijedan doprinos razvitku i promicanju hrvatske primijenjene psihologije.

Udžbenik „Psihologija komunikacije" uz njegovu knjigu „Komunikacija s ovisnicima" profesora Brlasa pozicionira i kao vrsnog domaćeg stručnjaka iz područja komunikacije, uz već poznate njegove uspjehe iz područja prevencije i suzbijanja ovisnosti. Profesor Brlas svojim stručnim radom u više područja u akademskoj zajednici na ovaj način uspješno predstavlja sebe kao stručnjaka ali afirmira i Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije AktualnostiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.