Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Viroexpo

Republika Slovačka potvrdila nastup na Viroexpu 2014.

        06.11.2013.         1031 pogleda
Republika Slovačka potvrdila nastup na Viroexpu 2014.

U Veleposlanstvu Republike Slovačke  u Zagrebu, 29. Listopada 2013.god., temeljem dogovora i koordinacijom HGK - Županijske komore Virovitica, izaslanstvo „Viroexpo-a" se susrelo s Jurajem Priputen veleposlanikom Republike Slovačke u Republici Hrvatskoj i Borisom Petrik, prvim tajnikom u Uredu za ekonomske poslove i trgovinu Veleposlanstva Slovačke.

Cilj susreta bio je definiranje modaliteta nastupa Slovačke na 19. Viroexpo-u, na kojem Slovačka sudjeluje od 2007.god., a 2010.god. je bila i „Zemlja partner" sajma.

U izaslanstvu Viroexpo-a su bili: Vladimir Ivoš predsjednik HOK - POK Virovitičko-podravske županije, zamjenik predsjednika Organizacijskog odbora „Viroexpo-a", Milan Vanđura direktor HGK - Županijske komore Virovitica, član Organizacijskog odbora sajma „Viroexpo", Suzana Kolesarić viši stručni suradnik HGK - ŽK Virovitica, član Organizacijskog odbora „Viroexpo" i Igor Andrović direktor sajma „Viroexpo".

U razdoblju 01.01. - 31.12. 2012.god. ukupna vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije i Republike Slovačke iznosila je 0,5 mil.$, od čega je izvoz iznosio 0,4 mil.$, uvoz 0,1 mil. $, te je ostvaren suficit u vanjskotrgovinskoj razmjeni u iznosu od 0,3 mil. $.

U razdoblju 01.01. - 30.06. 2013.god. ukupna vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije i Republike Slovačke iznosila je 0,3 mil.$, od čega je izvoz iznosio 0,2 mil.$, uvoz 0,1 mil. $, te je ostvaren suficit u vanjskotrgovinskoj razmjeni u iznosu od 0,1mil. $.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo