Sabor: U srijedu izjašnjavanje o amandmanima na paket poreznih zakona
Bernardić: Vladina porezna reforma je prodavanje magle i SDP je neće podržati
Vasilić: Pred jedinicama lokalne samouprave vrlo stresno razdoblje
Gordana Buljan Flander dobitnica Nagrade za životno djelo za promicanje dječjih prava
Dugine obitelji traže da se omogući udomiteljstvo istospolnim parovima
Vlada suglasna s HDZ-ovim prijedlogom sniženog PDV-a na elektronske publikacije i mahunarke
Za uzgoj goveda, koza, ovaca i peradi 24 milijuna kuna

Sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak 21. lipnja 2010. godine


  Županija           12.06.2010.         634 pogleda
Sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak 21. lipnja 2010. godine

Sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije održati će se u ponedjeljak 21. lipnja 2010. godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, s početkom od 10,00 sati. Za sjednicu je predložen dnevni red koji je usvojen na sjednici Međustranačkog vijeća koja je održana uz nazočnost, između ostalih, župana Tomislava Tolušića te predsjednika Skupštine VPŽ Josipa Novogradeca. Za navedenu sjednicu, predložen je sljedeći dnevni red:

Ovjera zapisnika sa 8. sjednice Županijske skupštine; Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu; Odluka o raspodjeli rezultata Proračuna Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu; Izmjena i dopuna Proračuna Virovitičko-podravske županije za 2010. godinu; Informacija o ostvarivanju prihoda i primitaka i izvršavanju izdataka i rashoda proračuna jedinica lokalne samouprave na području Virovitičko-podravske županije u 2009. godini; Odluka o plaćama i drugim pravima iz radnog odnosa župana i zamjenika župana Virovitičko-podravske županije; Odluke o naknadama za rad zamjenika župana Virovitičko-podravske županije koji svoju dužnost obavljaju bez zasnivanja radnog odnosa; Izvješće o provedbi Programa borbe protiv ovisnosti u 2009. godinu sa Programom rada za 2010. godinu; Izvješće o intervencijama i provođenju Plana intervencija u zaštiti okoliša za 2009. godinu; Izvješće o provedbi Plana gospodarenja otpadom za Virovitičko-podravsku županiju; Izvješće o radu Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu sa Financijskim izvješćem; Izvješće o radu Zavoda za prostorno uređenje Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu; Izvješće o radu Centara za socijalnu skrb Virovitica i Slatina za 2009. godinu; Informacija o nezaposlenosti i zapošljavanju za 2009. godinu; Izvješće o radu Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu; Izvješće o radu Hrvatske poljoprivrede agencije- Županijski ured Virovitica za 2009. godinu; Izvješće o radu Zajednice udruga Društva Crvenog križa Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu sa Izvješćem o financijsko-materijalnom poslovanju za 2009. godinu; Izvješće o radu VIDRE-e agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu; Rješenje o razrješenju i imenovanju jednog člana Stožera zaštite i spašavanja Virovitičko-podravske županije; Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na imenovanje ravnatelja Kazališta Virovitica; Rješenja o imenovanju sudaca porotnika Županijskog suda u Virovitici; Odluka o dodjeli javnih priznanja Virovitičko-podravske županije; Rješenja o imenovanju sudaca porotnika za mladež Županijskog suda za mladež; Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku Školskog odbora Srednje škole Marka Marulića Slatina o darovanju nekretnina; Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku Školskog odbora (Osnovne škole Voćin općini Voćin); Rješenje o imenovanju doktora medicine odnosno drugih zdravstvenih radnika koji utvrđuju nastup smrti i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: