Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Prosvjeta

Slatinski su učenici najbolji u županiji

  Peta Žarković/glasslavonije.hr           21.06.2018.         2566 pogleda
Slatinski su učenici najbolji u županiji

Gradonačelnik Denis Ostrošić uručio je pohvalnice Grada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola za postizanje izvrsnih rezultata u radu tijekom prošle školske godine. Najbolji učenik svake škole primio je i novčanu nagradu od 1000 kuna. Ostrošić je pritom zahvalio ravnateljima, djelatnicima škola i učenicima. Izrazio je zadovoljstvo zbog izbora sva tri najučenika županije jer je Elena Bićanić iz OŠ J. Kozarca najučenica osnovnih škola, Gordana Borotić iz Srednje škole M. Marulića srednjoškolskih četverogodišnjih programa, a Miroslav Main iz Industrijsko-obrtničke škole najučenik trogodišnjih programa i dobitnik nagrade Šegrt Hlapić. Prema riječima ravnatelja Industrijsko-obrtničke škole Mladena Graovca, izbor Miroslava Maina, koji se tako uspješno obrazuje za zanimanje vodoinstalatera, za najučenika županije i dobivanja nagrade Šegrt Hlapić, velika je promocija obrtničkih zanimanja i utječe na razmišljanja učenika da se isplati upisati u Industrijsko-obrtničku školu.


– Školi puno znači izbor Elene Bićanić jer već treću godinu zaredom naša škola ima najučenicu županije - kaže ravnateljica OŠ J. Ksenija Vujanović Juras.

Ravnatelj Srednje škole M. Marulića Darko Špoljarić kaže da je Gordana Borotić svestrana učenica i da je zasluženo dobila to veliko priznanje. Nagrade su primili i Antonia Leko, najbolja učenica Glazbene škole M. Kelemena te Dominik Kizivat, najučenik OŠ E. Kumičića.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosvjeta