Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Dossier: Tolušić

Tomislav Tolušić premijeru: Niste dostojni onog jednog jedinog najmanjeg kamena kojeg ste jučer pogazili u Kninu

        08.08.2013.         4449 pogleda
Tomislav Tolušić premijeru: Niste dostojni onog jednog jedinog najmanjeg kamena kojeg ste jučer pogazili u Kninu

Na svom Facebook profilu župan Tomislav Tolušić u utorak se osvrnuo na proslavu Dana domovinske zahvalnosti u Kninu. Na fotografiji ispod poruke premijeru nalazi se i fotografija s natpisom "Oluja svih oluja" i "Za dom spremni".
Tolušić piše:

Priveli čovjeka jer je fućkao premijeru... Čitam i ne mogu vjerovat. I zao mi je. Zao mi jer nisam fućkao s njim... Zao mi je jer Bio sam jučer u Kninu, slušao ispraznu govoranciju premijera i predsjednika, gledao tu ekipu kojoj je bila muka sto su uopće tamo i sto moraju trpiti tolike branitelje, dragovoljce, invalide, generale ali pravio sam se fin i pristojan i nisam fućkao kad su govorili... I danas se ispričavam čovjeku od 61 godinu kojeg su danas priveli zbog fućkanja jer je on jedan od rijetkih jučer koji su rekli ili odfućkali ono sto misle, za razliku od 50.000 nas drugih koji mislimo isto ali smo se pravili fini i pristojni. Opasna ekipa nam vodi državu, djeca i unuci istih onih koji su nase očeve i djedove zatvarali zbog fućkanja ili pjevanja. Lijepe naše. Sta je iduće? Hapsimo sve koji drze ruku na srcu dok svira himna? Privodimo one koji idu na misu? Zakonom ukidamo imena Tomislav, Hrvoje ili Franjo?

Niste dostojni onog jednog jedinog najmanjeg kamena kojeg ste jučer pogazili u Kninu.

I odmah me možete privesti zbog pripreme kaznenog djela fućkanja premijeru jer idući put onaj 61 godišnji Hrvat neće biti sam.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

UooH
15.8.2013. 15:34
Što se tiče svršavanja pitaj si mamu jel bilo silno, a ovo jel fin ili nije to nisam ni spominjao i to me nije ni briga glavno da je on rekao istinu.
Mikeš09
15.8.2013. 7:21
uoohoohoho...od silnog svršavanja ne vidi istinu...pa evo jedne banalije...ma di je to bilo u Kninu ``50 000 naših`` pa toliko više ne stane ni na Maksimir a još i svi ``njegovi``... ma daj... i još ``pravili se fini``...onaj koji se pravi da je fin...šta je on... uoohoohoho... fin ili jesi ili si ono drugo...svašta...sam se izdao...
općinaSlatina
14.8.2013. 15:49
wanabe desničarska trabunjanja.. treba ponekad i nahranit živinu dok je čerupaš
mirovnjak
14.8.2013. 12:48
@UOOH
Buš mlađi je suvereno vladao Amerikom, a preko nje i cijelim svijetom 4 godine, nakon što na izborima nije dobio ni relativni većinu, već je dobio minimalno veći broj tih njihovih elektora.
Nitko u tom periodu nije ni u snu pomislio da je to "NENARODNA" vlast.
U državama sa kvazidemokracijama nije dovoljno ni 2/3 glasova da bi netko obanašao dužnost naravno do novih izbora, a da ga razni "ROKSOVI" ne proglašavaju nenarodnim.
UooH
13.8.2013. 17:25
Malo je to Tole preizravno napisao ali može mu se oprostiti budući da je napisao istinu.
Mikeš09
12.8.2013. 19:01
Roks i njemu slični se drže za lisnicu a ne da imaju ruku na srcu...osim toga... taj običaj nije zaživio u narodu i smješni ste kada ga forsirate misleći da ste nešto posebno ili puno važno...misliti da si veći hrvatina zato što imaš ime Tomislav...koji jad...pa i nikolić preko save ti je tomislav...crvene se klupe fakulteta a s njima i profesori tako primjerenih bivših studenata...
Ovdje kod nas je izgleda postalo pravilo...što više škole to veća bud....na.
mirovnjak
12.8.2013. 15:20
Stole! Ti po običaju ne razumiješ, ali si pristojan pa se ne ljutim.
Perić je podijelio sudbinu radnika i u prvom i u drugom stečaju.
Kada je HDZ nakon prvog stečaja kupio Gaj i u rekordnom roku ga poslao ponovo u stečaj Perić nije mogao dalje od poslovođe u proizvodnji i ako je bio među trojicom najškolovanijih.
stole123
11.8.2013. 23:58
mirovnjak.dali ga boli taj drugi organ ili ne o tome se da razgovarati,a koji organ u tom slučaju boli perića koji je bio predstavnik tih istih radnika u gaju, ,pokušajte napraviti usporedbu, po meni je razlika samo u političkoj stranci a nikakva drugačija.,mislim da ćete razumjeti što sam htio reći pozdrav
Ana Borongay
9.8.2013. 10:18
Gospodin Tolušić retoriku prilagođava publici kojoj se obraća znajući da je to jezik koji ta populacija razumije. Od obrazovanog čovjeka na takvoj funkciji očekivala bih ipak sofisticiraniju kritiku suparničke političke opcije i aktualnoga premijera. Ali, tko kako zna, tako zja.
josip
9.8.2013. 7:37
Pogledaj na što liči naša županija. Pogledaj koliko nezaposlenih ima i kolika je prosječna plaća. A s druge strane reci kako živi šačica podobnih i kolika su njihova primanja. Zna se da je vt podravska županija hdzova tvrđava. Nemate se vi čime busati u prsa kad svi koji tamo živimo znamo SVE!
SABA
8.8.2013. 22:49
Oni su bolesni u svom vjerovanju da su pošteni, pravedni, da oni jedino znaju, da se bez njih ne može, da su Bogom dani. Zagovaraju demokraciju a praktično je ne žele, ne žele shvatiti da je iza njih ostala spaljena zemlja, itd.......... a najstrašnije je da su uvijek u pravu, svi do jednog (pa i on) govore istu priču, isprogramirani su kao roboti. Jao ti je hrvatskom narodu ako opet stignu do kase, gaće na štap.
atma
8.8.2013. 22:29
Biti fin i pristojan ili praviti se da si fin i pristojan? Pitanje je sad!
drug Đuka
8.8.2013. 21:29
Ma što ti Tolušiću brbljaš. Izrekao si hrpu gluposti. Koga da hvalimo ? da to možda nije HDZ? pa sami ste dali uhititi Gotovinu opljačkali državu... sramite se . Ako netko nije dostojan gaziti kamen to si onda ti i tvoji drugovi.
mbatur
8.8.2013. 21:26
često se zapitam dokle graniči ljudska glupost...ali u vašem slučaju gospodine Tolušić premašila je sva očekivanja.
Ističući tezu o ispraznom govoru na dan pobjede u gradu pobjedniku gdje je premijer pružio podršku i samo riječi hvale za sve hrvatske branitelje župane sami sebi uskačete u usta.
Što se tiče samog fučkanja za vrijeme govora i podrške istom pokazujete koliko ste necivilizirani
i da se grubo izrazim i neodgojeni,ali to je nešto što se ne može naučiti i vi očito ne posjedujete te predispozicije.
"opasna ekipa nam vodi državu"-kako bi Vi cijenjeni gospodine Tolušić nazvali ekipu koja je 90-ih godina provela famoznu privatizacijsku pljačku hrvatskog naroda,ekipu koja je ne želeći prejudicirati od 2004- 2011 pokorila hrvatsku privredu.
OPASNOM TEMATIKOM SE GOSPODINE TOLUŠIĆU BAVITE A NISTE POČISTILI SVOJE DVORIŠTE,ŽIVITE/MO U ŽUPANIJI KOJA JE PO SVIM STATISTIČKIM PODACIMA NAJNERAZVIJENIJA I NAJSIROMAŠNIJA,PRIMITE SE POSLA A RETORIKU 90-te i 45-e OSTAVITE VREMENU KOJEM PRIPADA......
općinaSlatina
8.8.2013. 14:58
Dok je takvih kao tog lika i sličnih koji bez plave partijske knjižice ne bi bili nitko i ništa mi smo i dalje osuđeni da budemo u banani ili onom drugom organu. a drže ruku na džepu samo da im se ne raspu pošteno skupljeni euri i bolje da strahuju od sirotinje koju su stvorili kad nemaju straha od organa reda koje su gle slučajnosti oni stvorili.
lukica
8.8.2013. 14:37
Da nije tragično, bilo bi smiješno. Naš se Tole malo zaigrao i zanio na fejsu poput kakvog osnovnoškolca, No čini mi se da tako vodi i županiju. Po svemu smo na zadnjem mjestu, osim po nezaposlenosti, tu prednjačimo. A JE TO strašno.
mirovnjak
8.8.2013. 12:28
Slažem se sa Perom uz dodatak!
Kada je Tole nakon drugog stečaja Gaja u HDZ-ovoj režiji u 3 godine napisao da ga boli srce kada vidi kako Gaj izgleda.
Ja sam tada napisao da njega za gospodarstvo ove županije boli jedan drugi organ. ali ne srce jer on srce i nema jer da ga ima brinuo bi se za sirotinju.
Tole je i moj župan i ako ni pijan za njega nebih glasao i župan je svih cca 90.000 građana ove županije, ali i župan je i stotinjak uposlenih na farmi Senkovac koji su na pragu da ostanu bez radnih mjesta, tamo je stečaj ali i nešto što je počelo prije stečaja prekid oplodnje nazimica, znači obustava reprodukcije, a kako župan može nazvati nekoga u vladi da pokuša da se to zaustavi nakon ovakvih istupa u ime "Zahvaljijući saborskom zastupniku".
Naravno ne da ne može ne zato što mu ne žele pomoći jer su to razumni ljudi, a na kao on, već on nema vizije i nije zainteresiran i za farmu ga boli onaj organ koji ga je bolio i za Gaj
Pero
8.8.2013. 10:35
Nije li roks taj koji po hijerarhiji veza koja treba naše najsiromašnije gradove i općine u najsiromašnijoj županiji prvi do minstarstava biti taj koji će maksimalno surađivati sa vladom bez obzira na boje na dobrobit svih građana svoje županije koja ga je izabrala za to a ne da svoju poziciju koristi za političe obračune naračun svih nas koji ga obilno plaćamo. Sramota jednako kao i one što sveti dan kada se slavi pobjeda koriste za jednake akcije sramoćenja državnog vrha koji je izabran većinom i predstavlja sve nas. Njihovo pravo je biti nezadovoljan ali su odabrali krivo vrijeme i mjesto. A naš mladi župan neka preispita svoju poziciju i poćne raditi na dobrobit svih nas i neka razmisli što znaći novostvorena vrijednost jer upravljanje našim novcem mu loše ide, a visokom politikom neka se bavi kad jednog dana možda dođe u sabor ili na svoj račun - izabran je da radi.
Fabijan
8.8.2013. 10:23
Narod je tu da laje a država da kažnjava. To su radili i Tito i Tuđman... Ne čudi me razmišljanje ove hadezenjare jer dok je Tuđman hapsio i pendrečio hrvatsku mladost i navijače zbog povratka svetog imena Dinamo, pokrivao se ušima...ili je djelovao ko pizda iza Tuđmanovih leđa
mirovnjak
8.8.2013. 9:08
Tole!
Je li tvoj dragi Ivo bio dostojan ijednog grumena Slavonske zemlje kada si mu kao najveći fan i istomišljenik organizirao 5-minutno skandiranje IVO IVO kada nam je umjesto D2 i brze ceste Sveta Helena - Terezino polje obećao pelješki most.
Rekao bi ti Srami se jer ste u ime domoljublja pokrali i opljačkali ovu zemlju, ali neću jer znam da si ti čovjek koji ni to ne može.
Možeš samo Roksati i to je tvoj domet.
građanin
8.8.2013. 9:01
Sramota da jedan Župan tako razmišlja. Najmlađi župan u RH a tako neiskusan i politički i ljudski. Uglavnom nije mu bilo mudro tako što iskomentirati jer prije svega nije ljudski i humano. Ali još ćemo mi od njega svašta doživjeti jer ROKS nikada ne mjenja ćud.
fitilj
8.8.2013. 8:48
Kada je čovjek u pravu, pa makar to bio netko koga ne simpatiziramo, fer je priznati da je Tole u pravu, i naravno pohvaliti ga uz preporuku da se sa istom mjerom i žestinom očituje i o nevjerodostojnosti, luzerstvu i govnima iz vlastitog gnjezda!

Inače u demokratskim zemljama se političare gađa trilim voćem, povrćem i jajima, ali kako je narod gladan kruha ne može si priuštiti luksuz i rasipništvo da jednu nesposobnu i uobraženu lucprdu i nesposobnjakoviča kao što je luzer Zoki gađa jajima, a kojekakav trulež od voća i povrća koje nam kojekakvi Todorići uvoze i za skupe pare prodaju, si opljačkani puk i onako ne može priuštiti ni za svakodnevnu trpezu, a kamo li na gađanje političkog ološa!
drug
8.8.2013. 7:48
čuj bio fin i pristojan... Da nisam kulturan sad bi ti rekao kakav si!
mika
8.8.2013. 7:31
Lako bi mi podnijeli koje kakve govorancije da nas nisu opljačkali predhodni (nazovi domoljubi).
nano
8.8.2013. 6:58
Očito je Tomica a je TO, otišao na put bez lijekova i vidi vraga što mu se dogodi izgubi svoj dobar glas, pardon zvužduk
crni
8.8.2013. 6:57
Tomo, znam da tako ne misliš!, pa nisu izbori a Vlada i ministarstva ti trebaju!!!!
freeman
8.8.2013. 5:52
jedno od veći laprdanja koje sam pročitao u zadnje vrijeme


Još iz kategorije Dossier: Tolušić