Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Ekologija

U Noskovačkoj Dubravi započeo Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova Republike Hrvatske

  www.virovitica-nature.hr           29.10.2014.         1562 pogleda
U Noskovačkoj Dubravi započeo Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova Republike Hrvatske

U utorak, 28. listopada, u Informativno edukativnom centru Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije u Noskovačkoj Dubravi, započeo je Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova (županijskih, gradskih i općinskih) koje se bave zaštitom prirode.

Uz župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, otvaranju i radu Godišnjeg susreta nazočili su pomoćnik ministra za zaštitu okoliša i prirode Nenad Strizrep, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller, voditelj Ureda projekta Integracija u EU Natura 2000 Igor Kreitmeyer, načelnik općine Čađavica Mirko Rončević i ravnateljica Parka prirode Papuk Kristina Kožić.

Sudionicima Susreta obratili su se župan Tomislav Tolušić i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller, a Godišnji susret otvorio je pomoćnik ministra za zaštitu okoliša i prirode, Nenad Strizrep.

Sven Müller predstavio je mogućnosti financiranja sektora zaštite prirode od strane Fonda, dok je status projekta Integracija u EU Natura 2000 na nivou RH predstavio voditelj Ureda pri Ministarstvu zaštite okoliša i prirode Igor Kreitmeyer.

U stanci, sudionicima Susreta predstavio se KUD Podravina iz Čađavice, a u nastavku su predstavljeni projekti Javnih ustanova. Prvi dan Godišnjeg susreta završio je predavanjem Hrvoja Nevečerela sa Šumarskog fakulteta iz Zagrebao parkovnom oblikovanju. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Ekologija