Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Aktualnosti

Zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, Siniši Kneževiću uručio rješenje o imenovanju načelnikom PU virovitičko-podravske

  gg           20.09.2017.         3610 pogleda
Zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, Siniši Kneževiću uručio rješenje o imenovanju načelnikom PU virovitičko-podravske

Novog načelnika Policijske uprave Virovitičko-podravske Sinišu Kneževića predstavio je u srijedu na konferencija za novinare zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša. „Knežević je za novog načelnika izabran u konkurenciji šest kandidata koji su ispunjavali stroge uvjete internog natječaja. Na testiranju i intervjuu postigao je najbolje rezultate. Siguran sam da će mandat od pet godina u suradnji sa svojim suradnicima odraditi uspješno i da će se znati nositi s novim sigurnosnim izazovima i zadaćama koje su pred nama“, rekao je Prša.

Siniša Knežević je rođen 1976. godine. Srednju školu na Policijskoj akademiji u Zagrebu završio je 1995. godine gdje je bio jedan od najuspješnijih polaznika. Zbog izvanrednih rezultata odlukom tadašnjeg ministra MUP-a upućen je na Visoku policijsku školu na kojoj je 1999. stekao zvanje diplomiranog kriminalista. Tijekom karijere obavljao je poslove policijskog službenika za obradu kriminaliteta i nezakonitih migracija. Bio je zapovjednik interventne i načelnik odjela za granicu, a imenovanje za načelnika dočekao je na radnom mjestu policijskog službenika za odnose s javnošću.

Od prioritetnih zadatka istaknuta visoka razina sigurnosti građana, preventiva u prometu, pojačana suradnja s lokalnom zajednicom i otvoreniji odnos prema medijima.

„Svjestan sam da je pred nama odgovoran posao jer je unazad nekoliko godina došlo do ogromnih promjena u izvršenju kriminalnih radnji. Nisu više samo velike sredine izložene velikim kaznenim djelima nego i male poput naše. Mi smo spremni oduprijeti im se“, rekao je Knežević.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti