HZZO će izdvojiti oko 22,5 milijuna kuna za naknade za samoizolaciju
Milanović: Simbolika Pesaha trajno je nadahnuće čitavome čovječanstvu
Osijek: Laboratorij za kliničku mikrobiologiju prilagođen testovima na koronavirus
Savez samostalnih sindikata: Ne zaboraviti zdravstvene radnike kada kriza prođe
Božinović: E-propusnice zatražilo 28 osoba zaraženih koronavirusom
Plenković: Za sada ne idemo u rebalans nego u preraspodjele proračuna
Sabor: Zakon o praćenju mobitela poslan u drugo čitanje
  Biljana Kovačević           11.06.2018.         2326 pogleda
Zatvor

Slaba točka, novela u nastavcima
Zatrvor, 15.
dio
Prethodna poglavlja

Bila je zatvorena. Sva. Kako i ne bi. Ne možeš na jednu stranu biti otvoren, a na drugu zatvoren. To je oduvijek njen problem. Čim krene negdje na put, gotovo. Tko je vidio sjedati na neka nepoznata, zmazana mjesta. No, ovaj put je bilo još teže. Ne samo što se osjećala teškom i napuhnutom, već je morala tražiti čepić.

Ovdje, kao i svugdje u bolnici ne smiješ ništa na svoju ruku. Sve mora biti evidentirano. Naviknula se ona i na takve situacije, prošla je ona ohoho toga, ali ovaj put je morala pitati njega..znate već..mladog tehničara.

On je bio glavni za lijekove, pa tako i za sranje, da prostite. Uzalud je cijelo dopodne sebe uvjeravala da je to prirodna pojava, da to svi rade, pa i on, ali..Kako mu prići i reći.. No, sila ne bira. Kad je sila, sila je. Gospođi u njenim godinama koja bi rado da je malo mlađa, ne može biti ugodno stati pred njega i reći: „Oprostite, trebala bih čepić“.

Opet, kao i milijun puta prije toga uzdala se u svoj magični osmjeh kojim je sve obarala s nogu. Osmjehnula se smjerno. Ako ništa drugo bar neće pokazati da joj je neugodno. „Koliko dugo niste imali stolicu?“ Ona u sebi ( ajooojjjj) paa.. dugo..otkako sam došla.. jedva je izmucala gledajući negdje postrance. „Dobro“ rekao je i otišao donijeti.

Još jednom se tog dana posramila kad ju je nakon dijeljenja tableta upitao: „Jeste li stavili?“ Rekla je tiho „nisam još.. sad ću..“

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slaba točkaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.